Gör din egen DCF

Använd länken nedan för att komma åt en användarvänlig DCF-modell. Den gör det mesta jobbet åt dig, så se till att bara fylla i de gråa cellerna om du inte vill ändra på uträkningarna. Har du några frågor om modellen får du gärna kommentera ett av inläggen här på hemsidan, alternativt skriva till mig på Twitter.

Låt gärna vattenmärket stå kvar på sidan om du tänker publicera dina resultat.
Happy Valuation!

Kalkylblad
(Uppdaterad 2018-11-05 2.0)

Mina riktkurser och analyser är inte rådgivning, och jag ger inga garantier för att mina slutsatser är korrekta. Därför uppmanar jag alla att göra sina egna antaganden, och sina egna analyser.
Kalkylbladen jag publicerar garanterar inte ett bolags sanna värde, och kan innehålla tekniska fel som jag ej ansvarar för. Använd allt material på eget bevåg.
All handel med värdepapper innebär en risk där du kan förlora delar av, eller hela, det satsade beloppet.

 

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: